fbpx

Kiddy Box – you’re about to eat something fun!

Încă de la începuturile King Rolls ne-am dorit să aducem în lista de produse un meniu dedicat celor mici. Dar, după cum ne-am dat seama pe parcurs, lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par atunci când ai responsabilitatea de a propune un produs sănătos și atrăgător părinților grijulii și preocupați de alimentația sănătoasă a copiilor lor.

Am început prin a pune pe hârtie tot ce ne-am dori de la un meniu pentru copii. De-a lungul mai multor luni, am tot șters și am adăugat variante, am făcut research, ne-am consultat cu prietenii noștri părinți și ne-am bucurat la fiecare mică realizare.

Și iată că, nu demult, chiar în luna septembrie a acestui an, la King Rolls s-a lansat Kiddy Box!

meniu-copii-king-rolls

Cât este de fun noul vostru prieten de joacă? Îți spunem imediat:

  • Pe tine te scutește de grija uneia dintre mesele principale ale zilei.

Kiddy Box conține carne de pui sau de curcan, la alegere, și garnitura preferată a celor mici – mult doriții cartofi prăjiți sau legume sănătoase coapte. Nu-ți face griji nici pentru băutură! Fiecare cutie conține un suc natural de fructe, pentru o masă echilibrată.

  • Celor mici le aduce surprize la fiecare masă!

Cutia conține un mic cufăr în care copiii vor găsi gustul și savoarea King Rolls. Mai mult, micii aventurieri se pot bucura de o acadea la desert, dar și de jucăria surpriză și de balonul colorat pe care le găsesc în fiecare meniu.

kiddy-box-meniu-king-rolls

Suntem convinși că fiecare cutie Kiddy Box va aduce fericire, emoție și motive noi de joacă!

Pentru noi, a fost esențial ca meniul pentru copii să corespundă valorilor King Rolls, fiind sănătos, echilibrat și fun pentru cei mici. De aceea, tu poți avea încredere că una dintre mesele principale ale copilului tău este savurată până la ultima bucățică!

Ne bucurăm, deci, că am reușit să-ți propunem o alternativă cu adevărat sănătoasă la fast-food-urile clasice, dar și să oferim noi motive de joacă celor mici, mereu puși pe șotii și fermecați de fiecare descoperire.

Dacă am reușit? Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul vostru!

Leave a Comment

painea-de-la-king-rollsmeniu-traditional-rolls-mancare-king-rolls