fbpx

Pentru sărbători fericite, consumați Traditional Rolls!

Acesta este un mesaj de interes public și trebuie luat în considerare dacă îți dorești să ai parte de sărbători liniștite și cât mai fericite.

Ia-ți un singur minut de gândire și vei constata că luna Decembrie e plină de provocări culinare și cadouri, mai mult sau mai puțin inspirate. Ah, și de vizite la rude!

De exemplu, 1 Decembrie nu ar fi o Zi Națională în adevăratul ei sens dacă n-ai gusta și ceva românesc, să meargă cu patriotismul ocazional și cu efervescența sărbătorii în sine.

La doar câteva zile distanță, aștepți cu nerăbdare să vezi ce daruri sau ce model de nuielușă ai primit anul acesta. Multă ciocolată, niște șosete de sezon și o pereche de papuci simpatici. O surpriză decentă, am zice, nu?

Și-apoi începe așteptarea; câteva zile de mers la sală și de pregătit abdomene în loc de poezie pentru Moș Crăciun. Moșul nu-i mereu inspirat și nici nu pare să ia în seamă efortul tău de peste an, dar nimereșe și de data aceasta măsura puloverului și a pijamalei “muuuult așteptate”.

Nu-i nimic, de anul viitor vei merge mai des la sală! Chiar din Ianuarie! Dar ce spunem noi Ianuarie, chiar de pe 1! Cred că pe 1 vei fi încă sub influența petrecerilor de sărbători, totuși. Hai de pe 4-5! Anul viitor chiar nu-ți mai permiți să primești un alt pulover și pijamale drăgălașe. Pentru anul viitor pregătești Luceafărul alergând pe bandă, ca să impresionezi!

Dar până atunci ai nevoie de o pauză după efortul din ulimele luni. Dacă tot n-ai primit ce-ți doreai, măcar ceva bun să bagi la rucsăcel.

Și-aici continuă aventura din Decembrie! Sarmale, puțină salată de boeuf, “doar jumătate de cârnat afumat”, ceva piftie și mai încape și lebăr. Crezi că e de ajuns? Începe after-ul cu cozonaci și prăjituri! Ține-te bine!

Te-ai gândit vreodată că ziua de Crăciun (și a doua zi, uneori și a treia) ar putea ține locul tuturor meselor de peste an, luând în considerare cantitatea de mâncare pregătită? Dar și că meniul este atât de previzibil, încât te-ai săturat chiar de pe acum de tot ce va fi pe masă?

Și noi! Cu toate că așteptăm cu nerăbdare sărbătorile de iarnă și reuniunea cu cei dragi, ce-i mult e mult!

De aceea, am creat ceva ingenios, original și sănătos, ca tot ceea ce facem de fiecare dată în bucătăria King Rolls.

traditional-rolls-mancare-sanatoasa-king-rolls

Anul acesta poți da skip meselor grele de sărbători, fiincă la noi găsești Traditional Rolls, un meniu inspirat din gusturile românești, dar echilibrat și ușor de savurat.

Într-o lipie proaspătă împachetăm frumos carne halal (de vițel, pui sau curcan), o învelim în fasole bătută și o asezonăm cu murături adevărate. Traditional Rolls este disponibil de la 1 Decembrie până în ultima zi din Ianuarie, ca să-ți gâdile papilele gustative cu un gust nou, delicios și să te rupă de monotonia meselor de sărbători într-un mod sănătos.

În felul acesta, te poți menține în formă și pentru petrecerea de Anul Nou, dar și pentru Valentine’s Day! 😉

Din 1 Decembrie, treci pe la King Rolls să guști ceva nou și să te bucuri de un meniu sănătos ca și cum te-ai bucura de cadourile de Crăciun la care încă visezi!

Leave a Comment

meniu-kiddy-box-king-rolls