fbpx

Chef Berry@King Rolls

 

Preparatele King Rolls au fost întotdeauna ieșite din tipar, au avut, au și vor avea la bază sănătatea și… gustul autentic!

 

Pentru că totul se face la superlativ, suntem bucuroși să vă prezentăm colaborarea King Rolls cu Chef Berry. 

Un Chef ieșit din tipar, exact ca și preparatele King Rolls, un Chef cu o experiență vastă în domeniul culinar, un Chef pe care îl cunoașteți cu siguranță, întrucât este unul dintre câștigătorii unei mari emisiuni din acest domeniu.

Pentru ca toată lumea să îl cunoască puțin mai bine pe Chef Berry, l-am rugat să ne răspundă la câteva întrebări despre el și despre colaborarea cu King Rolls

 

  1. Ce te-a determinat să alegi acest drum? Cel al gătitului.

Chef Berry: În primul rând pasiunea, dorința de a crea în permanență rețete noi care să surprindă. Dar este nevoie de o varietate de abilități pentru a deveni un chef bun. 

 

  1. Care sunt pasiunile tale, în afară de pasiunea de a găti?

Chef Berry: În afară de gătit, ar mai fi călătoriile și colecționarea cuțitelor. 

   

  1. Ce te-a atras la King Rolls?

Chef Berry: M-a atras în primul rând conceptul și faptul că sunt deschiși către noi idei, abordarea sănătoasă din punct de vedere nutrițional. 

 

  1. Cum este colaborarea ta de până acum cu King Rolls?

Chef Berry: Este o colaborare la început dar așteptam să fie una de lungă durată, cu evenimente memorabile și noi idei pentru a satisface cerințele clienților. 

    

  1. Spune-ne 2 preparate pe care le vei aduce/reinterpreta în bucătăria King Rolls.

Chef Berry: Aș prefera ca aceste preparate să fie o surpriza pentru clienți însă ce va pot spune este că vom face profita de noile trenduri și vom face un fusion între bucătăria românească tradițională și bucătăria internațională pentru a vă delecta curiozitatea și papilele gustative.

 

Îi mulțumim lui Chef Berry pentru că este alături de King Rolls și împreună vom concepe noi preparate ce au la bază #sănătatecugust!

Leave a Comment

top-restaurante-preferate-ubereats