Detaliile ofertei:

Combină-te la Combo King. Alege produsul preferat și ai o băutură inclusă la doar 18.99 Lei!

Produse participante:

King Rolls M, Royal King M, Fresh Box M (pui și curcan)

Alte informații:

Nu necesită voucher. Ofertă valabilă doar în restaurant de Luni până Vineri în intervalul orar 15.00-18.00, în limita stocului disponibil. Nu poate fi folosită împreună cu alte oferte.

Detaliile ofertei:

Veniți în doi! Ai 2x sandwich, 2x băuturi răcoritoare, 1x cartofi prajiți și 1 sos King Rolls și plătiți doar 35.99 Lei în loc de 45.98.

Produse participante:

King Rolls M, Royal King M (pui și curcan), Royal Veggie M sau Veggie Rolls M, Coca-cola, Fanta, Sprite, Dorna sau Ayran.

Alte informații:

Nu necesită voucher. Valabilă doar în restaurant în limita stocului disponibil. Nu poate fi folosită împreună cu alte oferte.

Detaliile ofertei:

Ia-ți un preparat King Rolls și primești încă unul gratis, în fiecare zi de Luni!

Produse participante:

King Rolls L, Royal King L, Fresh Box L, Burger Kebab M

Alte informații:

Nu necesită voucher. Valabilă doar în restaurant în orice zi de Luni, în limita stocului disponibil. Nu poate fi folosită impreună cu alte oferte.

Detaliile ofertei:

Savurează un meniu de prânz complet cu supă cremă cu crutoane și un produs la alegere!

Produse participante:

King Rolls M, Cheesy Rolls M, Royal King M, Royal Cheesy M, Fresh Box M, Fries Box M, Rice Box, Falafel Rolls M, Veggie Rolls M, Royal Veggie M, Burger Kebab M și supa cremă a zilei.

Alte informații:

Nu necesită voucher. Valabilă doar în restaurant de Luni până Vineri între 12.00 și 15.00, în limita stocului disponibil. Nu poate fi folosită impreună cu alte oferte.

Nu rata ofertele King Rolls!

Abonează-te la newsletter și îți trimitem pe mail ofertele gândite să te bucuri de experiența culinară King Rolls! În plus, la abonare îți oferim un voucher de discount 20% pe care să-l folosești în local.