fbpx

Cu dragoste, din partea zeilor către King Rolls

Se povestește că nu demult, coborând de pe Muntele Olimp, zeii au cutreierat pământul ca să vadă de aproape unde locuiesc pământenii, ce mănâncă, unde le place să se distreze, de ce plajele din Maldive sunt mai faimoase decât multe dintre cele grecești și tot așa. 

Și-au căutat zeii un loc în care să dea petreceri și să se cinstească alături de muritori, căci voiau să vadă dacă aceștia sunt, totuși, demni de simpatia lor. 

Umblând prin lume, din colț în colț și încercând locuri și licori, dar și desfățându-se cu mâncare de toate felurile, li s-a făcut dor de Grecia lor frumoasă și de Olimpul lor unde se găseau toate câte le poftea inima.  

Și dacă tot fuseseră uimiți de ușurința cu care oamenii se îndrăgostesc astăzi pe internet, au hotărât să dedice îndrăgostiților ultima lor petrecere pe Pământ. 

Perechi, perechi s-au adunat la petrecerea olimpienilor și s-au bucurat de cel mai savuros ospăț, după pofta inimilor lor amorezate. Băuturi afrodiziace, o atmosferă încântătoare și mâncare demnă de o sărbătoare a iubirii celebrată în stil zeiesc. Și cum nu se putea altfel, ne-am numărat printre cei chemați să guste din aromele olimpiene. 

Acum, căci ne aflăm din nou în preajma sărbătorilor iubirii, ne-am inspirat din ospățul zeilor și-ți dăm cinci motive să petreci ca un olimpian adevărat, dar pe Pământ, chiar în București.  

1, 2 și 3. Gyrolls, Royal Gyros și Greek Box sunt 3 preparate-surpriză inspirate din mâncărurile zeilor și care pot transforma orice masă într-o sărbătoare a iubirii. Tu alegi dacă celebrezi dragostea pentru mâncare sau pentru altcineva. Noi îți spunem că aceste trei preparate sunt de neratat în restaurantul King Rolls în luna Martie.  

  1. Dacă ai cu cine să împărtășești dragostea pentru mâncare și vrei să impresionezi cu ceva super sănătos și ispititor, te așteptăm în fiecare luni cu oferta 1+1 valabilă și pentru Royal Gyros sau Gyrolls. Bineînțeles, asta ține de preferințele tale. Iar procedura e simplă, așa cum te-am obișnuit. Comanzi unul dintre preparatele clasice King Rolls și primești gratis unul identic, ca să vă desfătați (aproape) toate simțurile.  

   

  1. Iar dacă vrei mai mult pentru amândoi, vă așteptăm cu 2 x Meniu. Ce înseamnă asta? Înseamnă că puteți împărți romantic mâncarea, dar nu și nota de plată. Oferta este doar 39,99 lei, ca să vă răsfățați și cu desert. 

 

Trebuie să fim sinceri – petrecerea zeilor ne-a inspirat să aducem nu doar 3 meniuri WOW la King Rolls, ci și extra-romantism, pentru cei cărora li s-a evaporat inspirația. 

Leave a Comment

meniu-traditional-rolls-mancare-king-rollstop-restaurante-preferate-ubereats