Tot ce trebuie să știi despre pâinea de la King Rolls

Tot ce trebuie să știi despre pâinea de la King Rolls

De-a lungul timpului, pâinea a fost blamată și criticată pentru efectele negative pe care le are asupra dietelor de menținere a greutății. Noi, cu siguranță, n-am vrea să fim în locul pâinii și nici a carbohidraților, în general! Cu toate acestea, studiile demonstrează că acesta este un aliment bun și necesar organismului, consumat responsabil și în formule care să aducă beneficii sănătății tale.

De altfel, dacă nu manifești alergii și nu suferi de boala celiacă, pâinea este un element benefic al alimentației echilibrate.

Promovând sănătatea și stilul de viață activ și responsabil, ne-am asigurat că în meniul nostru se regăsesc opțiuni potrivite pentru toți, inclusiv pentru pofticioși.

 

Iată, deci câteva informații pe care trebuie să le știi despre acest aliment controversat, pâinea:

1. Este o sursă importantă de carbohidrați, de care organismul are nevoie zilnic. Consumată în cantități moderate, pâinea susține activitatea creierului și a mușchilor, pe care știm că-i folosești la intensitate maximă în fiecare zi. Digestia carbohidraților durează mai mult decât a altor nutrienți, astfel încât energia se epuizează mai greu, iar tu reziști într-o formă bună pe parcursul zilei. Drept urmare, lipiile crocante și waffle-ul proaspăt intră în componența meniurilor noastre și îți asigură mese sățioase, hrănitoare și echilibrate de fiecare dată când comanzi de la King Rolls.
P.S.: există și carbohidrați nocivi pentru organism, însă aceștia nu se regăsesc în meniurile noastre.

2. Știm că este gustoasă, însă combinată cu alte alimente sănătoase, poate fi și delicioasă, și hrănitoare. Ai nevoie doar de puțină imaginație, ca să transformi pâinea în cel mai bun aliat al sănătății. Indiferent că este vorba de micul dejun, când poți savura un Royal King, delicios, de prânz, unde vine alături de o supă delicioasă sau de cină, unde ai combinații de carne și legume, pâinea trebuie să se regăsească în meniul tău. Noi am pornit de la cele mai simple reguli de nutriție ca să compunem meniurile King Rolls, în care pâinea chiar este o vedetă și se alătură altor alimente pentru a da un gust apetisant meselor tale.

3. Pâinea conține o serie de nutrienți buni nu doar pentru menținerea energiei, ci și pentru susținerea zilnică a organismului. Știai că echivalentul a 4 felii de pâine îți asigură 30% din necesarul zilnic de calciu? Nici noi, până să fi făcut un research pentru a crea meniul restaurantului. Mai mult, în pâine se regăsesc fibre, proteine și fier. Dacă ești sportiv ori ai un stil de viață activ, știi cât de importante sunt toate acestea în alimentație. Unde mai spui că poți să consumi pâinea sub ce formă vrei, în combinațiile tale preferate și să te bucuri de gust și sănătate cu câteva guri.

Noi, la King Rolls, ne-am gândit îndelung la conceptul care ne-ar putea aduce tuturor mai multă satisfacție culinară. De aceea, pâinea noastră este proaspătă și îndeplinește toate criteriile noastre riguroase, astfel încât să satisfacă gustul și necesarul nutrițional zilnic. Și, cu toate acestea, la noi găsești opțiuni și pentru cei care vor să mențină distanța față de pâine.

Da, da, box-urile te așteaptă! Pe tine, da!

Leave a Comment

Spune nu aditivilormeniu-kiddy-box-king-rolls