fbpx

MENIUL KING ROLLS

Fusion Kebab

Am putea spune că ceea ce propunem noi este o shaorma reinventată sau mai bine spus Fusion Kebab. Nu credem în “cu de toate”. În rețetele noastre intră doar ingredientele potrivite, și în cantitățile ideale.

rolls2

ROLLS

Rolls-urile sunt bine ambalate într-o lipie și tăiate în două ca să le poți manevra ușor. Într-adevăr, le mănânci cu mâna, însă cu puțină atenție poți termina preparatul fără să te murdărești absolut deloc.

waffle1

WAFFLE

Cu waffle-urile e cu totul altă poveste. Waffle-ul în care sunt așezate carnea și legumele nu are o rigiditate într-atât de mare, încât să putem garanta că nu se va rupe. Însă vei vedea că în clipele acelea, te vei gândi numai la următoarea îmbucătură, nicidecum la sosul care-parcă-se prelinge pe degete.

box-2

BOX

Iar box-ul e soluția pentru cel care ține la etichetă. Ingredientele sunt ordonat aliniate unul lângă celălalt în cutie, iar tu le savurezi folosindu-te de furculiță.

king-fries

FRIES

La King Rolls cartofii prăjiți sunt serviți separat. Astfel, preparatul nostru este mult mai ușor decât oricare variantă de shaorma din piață. Poti alege cartofi prăjiți, cartofi rondele sau wedges cu ierburi aromatice la care poți adaugă topping-uri precum brânză Feta sau parmezan cu usturoi și pătrunjel.

sos

SOSURI

Sosurile pe care le folosim sunt preparate zilnic din restaurant și sunt pe bază de iaurt pentru  ne place mai mult de ține când ești în formă.

supa

SUPĂ CREMĂ

Gătim în fiecare zi supe creme folosind numai legume proaspete asezonate cu condimente orientale, rezultatul fiind unul gustos și plin de nutrienți, numai bun pentru ați deschide apetitul unui prânz complet.