fbpx

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Valentine’s Giveaway” este Musai Food SRL, având ca obiect de activitate: producerea și comercializarea de produse alimentare, cu puncte de lucru în București. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat și se va desfășura în perioada 07.02.2022 – 11.02.2022, pe pagina oficială de Instagram KINGROLLS.RO.

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul organizat de Musai Food SRL pe pagina oficială de Instagram KINGROLLS.RO, are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “Valentine’s Giveaway” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 07.02.2022 – 11.02.2022, se va finaliza cu 10 (zece) câștigători iar premiile vor fi după cum urmează:

10 vouchere pentru masa de Valentine’s Day pe data de 14 februarie in restaurantele King Rolls din București.

Concursul se va finaliza cu 10 câștigători care îndeplinesc următoarele condiții:

  1. a) Au dat follow paginii de Instagram KINGROLLS.RO;
  2. b) Au dat like postării ce conține detalii despre Concurs;
  3. c) Au dat tag / a etichetat, într-un singur comentariu, 1 persoana care să îi însoțească la unul din restaurantele King Rolls.
  4. e) Au urmărit concursul pentru a vedea dacă se află printre câștigători.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorii vor fi anunțați, prin tragere la sorți, prin Random.org, la data de 11.02.2022. Organizatorul îl va anunţa pe câștigător, prin intermediul comentariilor din postarea de Instagram și public pe pagina oficială de Instagram într-un story că a câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

Premiile ce stau la baza Concursului sunt enumerate la Art. 4.

ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorii au obligația de a trimite un mesaj privat Organizatorului pentru a intra în posesia premiului. Toate datele despre intrarea în posesia premiului vor fi discutate direct cu câștigătorul.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii concursului “Valentine’s Giveaway” nu pot opta pentru primirea altor premii sau produse și nici nu pot solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina oficială de Instagram KINGROLLS.RO  în secțiunea Bio.