fbpx

Regulamentul concursului “KING’S GIVEAWAY”

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “KING’S GIVEAWAY” este Musai Food S.R.L., avand ca obiect de activitate: Fabricarea de mâncăruri preparate cu sediul social Aleea Fizicienilor nr. 18, București. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

KING’S GIVEAWAY va fi organizat și se va desfășura în perioada 04.03.2021 – 11.03.2021, pe pagina oficială de Instagram King Rolls.

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul KING’S GIVEAWAY are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “KING’S GIVEAWAY” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 04.03.2021 – 11.03.2021, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

a) Să dea follow paginii de Instagram King Rolls;

b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;

c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 3 persoane cu care ar vrea să împartă o masă la King Rolls;

d) Să posteze concursul în Story pe pagina personală cu tag către King Rolls;

e) Să urmărească concursul pentru a afla dacă este câștigător.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorii vor fi anunțați, prin tragere la sorți, prin Random.org, pe data de 15.03.2021. Organizatorul îi va anunța pe câștigători, public pe pagina de Instagram că au câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

Premiul constă în acordarea unei oferte de 2xMeniu (https://kingrolls.ro/oferte/) la 10 câștigători, și va fi revendicat doar în restaurantele King Rolls.

ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorii au obligația de a furniza datele de contact: nume și prenume din buletin și adresă de e-mail până în data de 17-03-2021, pentru a se confirma câștigarea concursului. Premiul va fi acordat în incinta unui restaurant King Rolls, la alegere, în urma verificării datelor mai sus menționate.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii KING’S GIVEAWAY nu poate opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte și nici nu poate solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina de instagram King Rolls.