fbpx

Tombola

Descriere:

Participă la Tombola King Rolls și ai șansa de a câștiga diverse premii! În perioada 26 Iunie – 26 Iulie, cu fiecare achiziție de minim 40 RON, primești ocazia de a intra în cursa pentru premii grandioase. Scrie numele și numărul de telefon pe spatele bonului și introdu-l în urna King Rolls. Astfel, ai șansa de a câștiga o trotinetă electrică, o pereche de AirPods generația a 3-a sau marele premiu, un iPhone 15.

Regulament Tombolă King Rolls:

Participare și Eligibilitate

 1. Perioada Tombolei: Tombola se desfășoară în perioada 26 Iunie – 26 Iulie.
 2. Eligibilitate: Participarea este deschisă tuturor clienților care fac achiziții de minimum 40 RON de la King Rolls Craiova, din ElectroPutere Mall Craiova.
 3. Bonuri Valide: Bonurile trebuie să fie emise de King Rolls Craiova, din Electroputere Mall. Bonurile din alte locații King Rolls sau de la servicii partenere de delivery nu sunt eligibile.

Modul de Participare

 1. Participare: Pentru a participa, scrie numele complet și numărul de telefon pe spatele bonului de achiziție de o valoare minimă și introdu-l în urna King Rolls aflată la locația King Rolls Craiova.
 2. Informații Corecte: Numele și numărul de telefon trebuie să fie complet și clar scrise. Bonurile cu informații incomplete sau neclare vor fi descalificate automat și se va extrage un nou bon.

Premii și Extrageri

 1. Premii:
  • O trotinetă electrică: extragerea va avea loc pe 5 iulie.
  • O pereche de AirPods Generația a 3-a: extragerea va avea loc pe 15 iulie.
  • Un iPhone 15: extragerea va avea loc pe 25 iulie.

Revendicarea Premiilor

 1. Contactare: Câștigătorul va fi contactat de echipa King Rolls pentru a-și ridica premiul.
 2. Confirmare Identitate: Câștigătorul trebuie să prezinte un act de identitate pentru a confirma identitatea înscrisă pe bon.
 3. Termen de Răspuns: Câștigătorul are la dispoziție 24 de ore pentru a răspunde la solicitarea telefonică sau prin SMS din partea echipei King Rolls. În cazul în care nu răspunde în acest interval, se va alege un alt câștigător.

Dispoziții Finale

Nulitate:

Bonurile care nu respectă regulile de mai sus vor fi considerate nule și neeligibile pentru participare.