fbpx

Spunem NU aditivilor și conservanților

Pe zi ce trece, industria alimentară te poate convinge că trebuie să iei măsuri pentru a mânca proaspăt, sănătos și echilibrat cu adevărat. Dar nu o face așa cum te-ai aștepta!

Citind cu atenție etichetele alimentelor pe care le consumi, mare îți poate fi surprinderea să constați cât de înșelătoare este mâncarea pe care o savurezi zilnic.

Se scrie și se vorbește tot mai des, și nu fără motive întemeiate, despre aditivi (cunoscuți și drept E-uri) și conservanți. Pe etichete apar tot mai multe astfel de ingrediente care îți înșală simțurile și care, pe termen mediu și lung, îți afectează sănătatea.

Așadar, ne-am gândit să vorbim puțin despre ceea ce sunt aceste ingrediente și despre cum King Rolls evită produsele ce conțin aceste ingrediente, pentru a-ți asigura mesele echilibrate și hrănitoare de zi cu zi.

Ce sunt aditivii?

Sunt substanțe de origine naturală sau chimică, folosite pentru a aduce modificări unui aliment în timpul procesării, fabricării sau păstrării acestuia. De aceea, produsele rezistă mai mult timp, au un gust îmbunătățit față de cel original și chiar o textură mai apetisantă.

Ce sunt conservanții?

Aceștia sunt substanțe chimice folosite pentru a modifica procesul natural de alterare a unui aliment. Cu alte cuvinte, sunt folosiți în industria alimentară pentru a “prelungi viața” alimentelor, făcându-le să reziste mai mult pe rafturi, dar și în organismul tău.

Drept urmare, mâncarea ta poate avea, de cele mai multe ori, un gust delicios, o formă și textură  ispititoare doar datorită acestor substanțe. Este încă dificil să stopăm acest trend, însă putem alege eliminarea alimentelor ce conțin prea multe astfel de substanțe.

E-uri in mancare

Cum se războiește King Rolls cu aditivii și conservanții în același timp?

Noi alegem întotdeauna sănătatea, însă știi deja acest lucru.

Am hotărât, deci, să reducem consumul de alimente care conțin aditivi și conservanți în viețile noastre de zi cu zi și facem acest lucru și în meniurile King Rolls, pentru tine.

Folosirea cărnii certificată Halal, de vițel, curcan și pui reprezintă un prim pas cu care ne mândrim în lupta pentru alimentația echilibrată, hrănitoare și savuroasă în același timp, fără compromis.

La noi găsești doar legume proaspete, alese cu grijă astfel încât să îți ofere toți nutrienții buni și hrănitori de care ai nevoie zilnic. De aceea, fiecare meniu include 5 tipuri colorate de legume fresh!

Mancare sanatoasa

Cum te poți proteja de aditivi și conservanți?

  • Citește întotdeauna etichetele alimentelor atunci când mergi la cumpărături. Dacă nu ai convingerea că poți adopta rapid o alimentație halal sau bio, etichetele te pot convinge.
  • Dacă preferi să comanzi des, alege restaurante cu certificări autentice, care îți asigură mese sănătoase.
  • Evită alimente procesate. Cele mai potrivite unei alimentații corecte și bogate în nutrienți rămân carnea și legumele obținute responsabil, în medii sigure.

Știm că este dificil și uneori costisitor să renunți la toate alimentele care ți-au bucurat papilele gustative pentru mult timp, însă prioritatea ta și a noastră este să oferim organismului substanțe sănătoase, care să susțină agitația, stresul și emoțiile de fiecare zi. Începe cu mici pași, precum un meniu halal sau vegetarian gustos de la King Rolls!

Leave a Comment

meniu-sanatos-king-rollspainea-de-la-king-rolls