fbpx

Spune-ne ce meniu alegi ca să-ți spunem cât de cool ești

Suntem ca și tine.

Iubim călătoriile, ne place să petrecem ore în șir alături de gașca de prieteni și suntem înnebuniți după mâncarea bună. Ne bucurăm, deci, că avem ocazii infinite să facem toate aceste lucruri, ocazii pe care nu vrem să le ratăm.

Și tocmai pentru că apreciem fiecare astfel de eveniment, am creat King Rolls, un spațiu deschis, verde de-a dreptul și prietenos cu toți cei care ne vizitează. Nu ne-am dorit să complicăm viața nimănui, așa că fiecare aspect pe care îl regăsești la King Rolls este gândit pentru a fi cât mai practic și avanatajos pentru noi toți, fără a uita, totuși, de natură.

meniuri-king-rolls

Și când spunem fiecare aspect, we mean it!

De aceea, ne-am gândit ca astăzi să vă descriem ideea din spatele meniurilor King Rolls, fie că este vorba despre cele cu carne ori despre meniurile vegetariene.

Știți deja ca meniurile noastre sunt echilibrate datorită celor 5 legume pe care le adăugăm, dar și a cărnii halal care le dă gustul ispititor.

Dar cum reușim să aducem echilibru în fiecare porție, respectând valorile nutriționale necesare fiecărei mese?

Ei, bine, primul pas când vii la noi ori atunci când comanzi pentru acasă, este să-ți alegi tipul de înveliș care-ți face cu ochiul. Ai la dispoziție trei variante – lipia crocantă, chifla delicioasă sau box-ul (atenție, acesta este din carton, deci necomestibil, dar bun pentru cei care vor să mai renunțe la carbohidrați! Hihi).

Dacă îți place carnea, avem pentru tine două opțiuni. Poți adăuga carne proaspătă de pui și curcă (aceasta este mai fragedă ca cea de curcan) ori carne suculentă de vițel combinată cu cea de cărcă. Toate cele 3 tipuri de carne sănătoasă sunt certificate halal, astfel că ai garanția unui meniu hrănitor și ușor cu fiecare comandă, indiferent că savurezi King Rolls la prânz sau în miezul nopții.

În cazul în care preferi dieta vegetariană sau iei o pauză de la mesele ce conțin carne, poți trece la pasul următor. Aici ne spui dacă vrei falafel lângă legumele tale preferate sau păstrăm meniul cât mai simplu. Legumele pot fi coapte sau proaspete și asezonate cu delicioasa brânză Feta.

Buchetul de legume colorate nu lipsește din niciun meniu, cum nu lipsesc nici sosurile special pregătite de noi după rețete secrete, din ingrediente sănătoase și pe bază de iaurt.  Toate acestea fac mesele la King Rolls mai delicioase, dar și mai sănătoase, cu un conținut scăzut de calorii.

Astfel, poți să-ți continui ziua (sau noaptea) cu și mai multă poftă de viață… și, cu siguranță, mai cool, fiincă mănânci sănptos!

meniu-king-rolls

Pentru un plus de răsfăț al papilelor gustative, orice rolls, waffle sau box poate veni alături de cartofi rumeniți și o băutură răcoritoare sau ayran.

Mai mult, pe lângă aceste meniuri personalizate pe care le pregătim proaspăt special pentru tine, avem câteva suprize în lista noastră de delicii culinare. Le poți descoperi pe site sau în restaurant.

Leave a Comment

top-restaurante-preferate-ubereats