Regulamentul concursului “King Luck”

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “King Luck” este Musai Food S.R.L., avand ca obiect de activitate: Fabricarea de mâncăruri preparate cu sediul social Aleea Fizicienilor nr. 18, București. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

King Luck va fi organizat și se va desfășura în perioada 28.02.2020 – 13.03.2020, pe pagina oficială de Instagram King Rolls.

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul King Luck are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “King Luck” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 128.02.2020 – 13.03.2020, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

a) Să dea follow paginii de Instagram King Rolls;
b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 1 persoană cu care ar vrea să împartă o masă la King Rolls;
d) Să urmărească concursul pentru a afla dacă te aflii printre câștigători.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorul va fi anunțat, prin tragere la sorți, prin Random.org, pe data de 16.03.2020, Organizatorul îl va anunţa pe câştigător, prin intermediul mesageriei Instagram și public pe pagina de Instagram că a câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

Premiul constă în acordarea unui voucher în valoare de 50 lei ce poate fi folosit pentru a achiziționa orice preparat King Rolls.

ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorul are obligația de a furniza datele de contact: nume, prenume și CNP până în data de 17-03-2020, pentru a i se confirma câștigarea concursului. Voucherul în valoare de 50 lei se va înmâna în incinta restaurantului King Rolls în urma verificării datelor de pe buletin.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorul King Luck nu poate opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte și nici nu poate solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina de instagram King Rolls.