fbpx

Mama ta ar fi fericită să știe că mănânci la noi. Află de ce!

Credem că articolul acesta este, mai degrabă, pentru mama ta.

Îți recomandăm, deci, să-l împărtășești cu ea. Doar așa poate să se asigure că mănânci bine când nu ești acasă, căci știm bine cu toții cum sunt mamele când vine vorba de mâncare. Și nu-i de mirare, fiindcă și ele, la rândul lor, au avut mame care s-au preocupat de alimentația lor cu aceeași stăruință. Acelea ne sunt bunici acum și, din nou, am descoperit de-a lungul timpului, ce implică acest lucru. Pentru ele nu contează ce vârstă ai, cât timp se pot asigura că mănânci bine și sănătos.

Un lucru este cert – trebuie să recunoaștem că noi și mama ta avem cel puțin un lucru în comun.

Pe această cale, așadar, vă asigurăm că al dumneavoastră copil mănâncă bine și sănătos, fiindcă mănâncă adesea la King Rolls. Ne-a ieșit și o rimă!

 

Iată și motivele pentru care ar trebui să stați fără griji:

 

  • În primul rând, folosim la prepararea meniurilor noastre doar carne halal, adică acea carne al cărei gust este greu de găsit în supermarketurile din București și care ne aduce aminte de gusturile mâncărurilor din copilărie. Carne adevărată, mereu proaspătă, cu alte cuvinte. Este crescută natural și obținută de la animale bine îngrijite. Copilul dumneavoastră mănâncă, deci, doar cărniță sănătoasă de vită, curcă și pui fără bazaconii injectate. Promitem!

 

  • Mai mult, ne asigurăm că toți cei care ne trec pragul au parte de porția zilnică recomandată de legume proaspete. Dovlecei, varză roșie, vinete, ardei, morcovi, roșii, castraveți, sunt doar câteva din lista bogată pe care o respectăm cu strictețe. Practic, toate legumele pe care trebuie să mănânce copilul dumneavoastră într-o zi se află în meniurile King Rolls. Nu mai spunem că sunt sunt preparate doar la cuptor ori folosite în stare naturală, pentru că doar astfel putem păstra cea mai mare cantitate de nutrieți.

 

  • Dacă aveți un copil mofturos, să știți că am descoperit un ingredient special cu care să-l convingem să mănânce cât mai multe preparate sănătoase. Este sosul secret, cu care răsfățăm fiecare meniu și care s-a dovedit a fi o metodă eficientă de fiecare dată. Nu putem împărtăși rețeta public, dar poate ne vedem cândva și vă povestim cât de ușor este de făcut. În orice caz, vă asigurăm că al dumneavoastră copil mănâncă tot, tot din farfurie când comandă la King Rolls!

 

  • Iar dacă sunteți mamă de vegetarian, am găsit combinațiile ideale de meniuri pentru cei care nu sunt buni prieteni cu carnea. De exemplu, Falafel Rolls conține numai ingrediente culese și preparate de curând, între care mult pătrunjel și rodii proaspete, bogate în vitaminele K și C, potasiu și fosfor. Dar asta nu-i tot! Royal Veggie este meniul căruia îi adăugăm brânză feta din plin și devine una dintre cele mai hrănitoare și sănătoase variante pentru vegetarieni și nu numai.

 

Rugăm, în final, toate mamele să stea liniștite; copiii dumneavoastră sunt pe mâini bune la King Rolls!

Leave a Comment

Spune nu aditivilor