Despre imaginație și 5 legume necesare unei diete echilibrate

Ce le lipsea adulților atunci când încercau să te convingă să termini toate legumele din farfurie pe vremea când erai copil?

Imaginația.

Oamenilor le plac poveștile, chiar și când, spun ei, au depășit vârsta de a le mai spune ori asculta.

Adulții uită adesea cât de important este să ia o pauză și să se joace încă puțin, în timp ce copiii sunt veșnic fermecați de ceea ce poate născoci mintea. Chiar legumele din farfurie pot deveni peste noapte protagoniste în basme.

king-rolls-5-legume

Oare să nu-ți fi mâncat toate legumele fiindcă adulții nu au știut cât de important este să-și imagineze poveștile potrivite? Noi credem că și acesta poate fi un motiv.

De aceea…

La începuturile King Rolls, am născocit prin cămara cu idei pentru a descoperi noi moduri prin care să punem legumele la loc de cinste în mesele principale ale zilei.

Și, cu gândul la ai noștri, am cules mai multe soiuri diferite de legume, pe care ți le servim exact așa cum ar fi trebuit să fie servite de la început. Cu imaginație.

La masa noastră se așază zi de zi doar legume proaspete, crescute cu simț de răspundere. Vinete mândre, dovlecei și ardei rotofei, celebra pereche roșii-castraveți, morcovi jucăuși, ceapa cea de toate zielele și nelipsita salată iceberg. Fiecare devine protagonistă a unor basme culinare nemaiîntâlnite.

Le găsești la King Rolls pe toate, sănătoase și puse pe treabă.

Și cum niciun meșter în ale bucătăriei nu abuzează de puterile acestor legume zglobii, am ales doar câte 5 pentru fiecare meniu King Rolls, fiecare cu personalitatea ei. N-o fi 5 un număr magic în basmele culese de Ispirescu, dar este în lecțiile de nutriție date de specialiști în domeniu.

Lecția despre legume

king-rolls-cinci-legume

Legumele sunt bogate în nutrienții și fibrele de care organismul tău are nevoie. Din fiecare alegi, de fapt, tot ce-i mai bun pentru tine, iar diversificarea lor înseamnă că poți asimila toate vitaminele și mineralele care îți oferă energie și putere în fiecare moment.

Pe termen lung, dieta ce include legume nu doar stimulează creativitatea, dar contribuie și la reducerea afecțiunilor inimii și poate chiar la reducerea riscului de apariție a cancerului.

Și există atâtea forme în care poți să-ți mănânci cele 5 legume pe zi!

Cu puțină imaginație, le poți savura crude, coapte, în salate sau ca garnituri.

Dar când nu ești suficient de ingenios ca să le pregătești singur, le găsești în toate meniurile de la King Rolls, un fast food cu adevărat sănătos.

Pe deasupra, restaurantul nostru din București are și certificare halal, deci poți să ai toată încrederea că mesele tale sunt hrănitoare și unice, concepute cu imaginație.

Hai să ne bucurăm împreună de gustul delicios al legumelor pregătite așa cum îți dorești și adăugate cu grijă în meniurile King Rolls!

Regăsești 5 legume de culori diferite, deci de 5 ori necesarul de vitamine, fibre și minerale de care organismul tău are nevoie pentru a rezista în zilele aglomerate, în trafic, la examene, la petrecerile lungi din weekend, la întâlnirile de afaceri sau la primul date… cu imaginație.

Leave a Comment

tipuri-de-carne-sanatoasa-halal