fbpx

Cele mai bune 3 tipuri de carne pentru o dietă sănătoasă

Știm cât sunt oamenii de diferiți. O vedem în echipa noastră și de fiecare dată când ne treceți pragul restaurantului. O vedem în viața de zi cu zi și nu există vreun dubiu.

Când ne-am pus imaginația la lucru pentru a crea conceptul King Rolls, precum și meniurile, știam că trebuie să satisfacem cât mai multe preferințe.

În egală măsură, am urmărit să propunem variante sănătoase, echilibrate și cu adevărat hrănitoare pentru mesele voastre și ale noastre, deopotrivă. 

Așadar, ne-am documentat și am notat tot ce ar trebui să conțină meniul zilnic pentru a furniza toți nutrienții necesari la fiecare masă. Iar când am ajuns la capitolul carne, decizia a fost cu atât mai serioasă, cu cât trebuia să ținem cont de mai mulți factori.

În primul rând, am stabilit ca restaurantul nostru să dețină certificarea halal. Astfel, ne-am asigurat că fiecare bucățică de carne pe care o consumați este obținută dintr-un mediu sigur și sănătos. 

Am exclus, deci, carnea de porc. Aceasta se abate de la normele halal, dar și de la încercările noastre de a vă propune un stil de viață cu adevărat sănătos și energizant.

Astfel, pe lista finaliștilor au rămas mult iubitul pui, dolofana curcă și vita suculentă.

Nu putem justifica alegerile noastre mai bine decât enumerându-ți beneficiile tipurilor de carne din meniurile King Rolls. Iată-le!

royal-any-time

Carnea de pui:

 • Conține multe proteine, ce ajută la creșterea și dezvoltarea organelor interne;
 • Conține selenium, ce asigură o cantitate ideală de antioxidanți ce îmbunătățesc sistemul imunitar;
 • Este sursă de zinc, fier și vitaminele B6, B12 și D;
 • Nu este grea, contribuind la menținerea greutății.

La rândul său, carnea de curcă:

 • Este bogată în proteine;
 • Săracă în grăsimi, dacă este consumată fără piele (exact ca în meniurile noastre), reducând nivelul colesterolului;
 • Reprezintă o sursă ideală de zinc, potasiu și fosfor;
 • Este sursă de energie datorită conținutului de vitamina B6 și a niacinului.

Dar carnea de vită?

 • Carnea roșie este bogată în fier;
 • Conține un complex de vitamine B, ce contribuie la funcționarea optimă a sistemului nervos și menține sănătatea sistemului imunitar.
 • O singură porție de carne de vită consumată pe zi asigură 20% din necesarul de proteine, zinc, vitamina B12, seleniu și fosfor.

Iar pentru a deveni cu adevărat responsabili de alimentația fiecăruia, am hotărât să oferim opțiunea de a combina tipurile de carne care îți plac cel mai mult.

De aceea, când îți prepari meniul King Rolls, te lăsăm să alegi între pui + curcan sau curcan + vită. În acest fel, primești toată bogăția de nutrienți, dar și un gust după care îți lasă gura apă.

Te așteptăm la noi să încerci meniurile potrivite unui stil de viață ce necesită energie, concentrare și bună dispoziție.

Leave a Comment

Legume necesare dietei sanatoasetop-restaurante-preferate-ubereats