fbpx

Carne Halal de sănătoasă!

Mâncarea sănătoasă și meniurile echilibrate sunt specialitatea noastră.

Iar când am gândit conceptul King Rolls, am vrut să fim siguri că oferim mâncarea la standarde ireproșabile de gust și calitate.

De aceea, am căutat furnizorii potriviți, certificați și de încredere, nu doar în România, ci pe întreg continentul. Ceea ce punem în fiecare meniu King Rolls a trecut, deci, de inspecții riguroase ale UE și, mai ales, de testul clienților noștri. (Mulțumim! 🙂 )

Una dintre cele mai ușoare alegeri a fost aceea de a prepara meniurile din restaurant folosind carne certificată halal. Pentru a fi 100% siguri de alegerea făcută, am ales să importăm din Italia carne adevărată și sănătoasă pentru oameni care au grijă de sănătatea lor.

Te întrebi, oare, de ce este atât de bună?

Bun pentru noi, dar și pentru tine, înseamnă sănătos și gustos, iar carnea halal le asigură pe ambele.

Dacă nu ai prieteni musulmani și nu ai auzit până acum de dieta halal, îți spunem noi că aceasta presupune alimente ‘permise’ de religia islamică. Cu alte cuvinte, acestea sunt obținute și procesate în medii sigure și prin procedee controlate, care să nu altereze starea cărnii.

Musulmanii acordă o importață deosebită modului în care animalele sunt crescute și, ulterior, sacrificate pentru a furniza carne sănătoasă, cu gustul autentic, de care ți se face instant poftă. Și tocmai de aceea am insistat să obținem această certificare. Vestea cea mai bună este că oricine se poate bucura de gustul cărnii halal!

 

Astfel, carnea de vițel și curcan din meniurile King Rolls:

  • Provine de la animale crescute în medii curate și hrănite natural cu mâncarea potrivită;
  • Este procesată în cele mai sigure condiții, fără intervenții artificiale asupra produsului final;
  • Ajunge la noi rapid, fiind mereu proaspătă și gata să fie preparată de bucătari grijulii și iscusiți;
  • Devine preferata oricui de la prima încercare.

În plus, pentru a respecta pe deplin dieta halal in restaurantul nostru, carnea este asortată unor legume proaspete, de la furnizori locali, pâinii speciale și sosurilor echilibrate King Rolls, ale căror rețete n-o vom împărtăși prea curând.

Obținerea certificării halal este modul nostru de a ne asigura că îndemnăm cât mai muți oameni să adopte un stil de alimentație potrivit, echilibrat și hrănitor.

Și fiindcă este atât de ușoară și de încredere, carnea halal poate fi consumată în combinațiile King Rolls la orice oră!

Acum înțelegi de ce ne mândrim cu certificarea halal? 

Leave a Comment

king rolls fast food bucurestiLegume necesare dietei sanatoase