Echilibru în fiecare porție!

King Rolls este un nou concept de fast-food cu abordare sănătoasă și echilibrată din punct de vedere nutrițional, față de Kebab-ul tradițional!

Am deschis primul nostru restaurant în 2018 și ne-am petrecut următoarele luni perfecționând politicile și procedurile noastre, amestecul unic de condimente tradiționale și produse exclusiviste, precum și perfecționarea și îmbunătățirea proceselor noastre inovatoare de gătit.

Folosim 100% carne suculentă de vițel și carne pură de curcan, certificată Halal, importată din Italia – de cea mai înaltă calitate conform normelor UE. Folosim numai legume proaspete, produse local, împreună cu pâinea specială ‘King Rolls’. Acestea fac din preparatele noastre o experiență culinară cu adevărat unică pentru tine!

Metodele noastre încercate și testate sunt total diferite de modul în care alți operatori își prepară produsele, rezultatul fiind o experiență culinară gustoasă din punct de vedere nutrițional, care nu conține conservanți sau aditivi, putând fi consumată atât ziua cât și noaptea.

Vrei sa încerci produsele King Rolls?

COMANDĂ CU LIVRARE