Echilibru în fiecare porție!

King Rolls este un nou concept de fast-food cu abordare sănătoasă și echilibrată din punct de vedere nutrițional, față de Kebab-ul tradițional!
Am deschis primul nostru restaurant în 2018 și ne-am petrecut următoarele luni perfecționând politicile și procedurile noastre, amestecul unic de condimente tradiționale și produse exclusiviste, precum și perfecționarea și îmbunătățirea proceselor noastre inovatoare de gătit.

Folosim 100% carne suculentă de vițel și carne pură de curcan, certificată Halal, importată din Italia – de cea mai înaltă calitate conform normelor UE. Folosim numai legume proaspete, produse local, împreună cu pâinea specială ‘King Rolls’. Acestea fac din preparatele noastre o experiență culinară cu adevărat unică pentru tine!

Metodele noastre încercate și testate sunt total diferite de modul în care alți operatori își prepară produsele, rezultatul fiind o experiență culinară gustoasă din punct de vedere nutrițional, care nu conține conservanți sau aditivi, putând fi consumată atât ziua cât și noaptea.